Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Hírek

Gyászjelentés

2021. április 14.

Gyászjelentés

Részletek  Elhunyt egy jó ember!

2021. március 31.

Elhunyt egy jó ember! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Petró Tibor nyugállományú polgári védelmi alezredes 2021. március 30-án, 51 évesen elhunyt.

Részletek  Köszöntő március 1-e, a Polgári Védelem Világnapja alkalmából

2021. február 26.

Köszöntő március 1-e, a Polgári Védelem Világnapja alkalmából Köszöntjük Önöket Március 1, a Polgári Védelem Világnapja alkalmából. E nap ünnepe a Polgári Védelemnek, annak az intézménynek, amelyet világszerte ismernek, amely egy humanitárius eszme, egy tekintélyes szervezet, amelynek létrejötte szükséges volt és folyamatosan fejlődik, alkalmazkodik a kor kihívásaihoz.

Részletek  Elektronikus távszavazással ülésezett a Magyar Polgári Védelmi Szövetség Elnöksége

2021. február 09.

Megtartotta rendkívüli ülését az MPVSZ elnöksége 2021. február 01 és 2021. február 05. között az 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet szerint. Az ülés rendkívüli voltát jól jellemzi, hogy figyelembe kellett vennünk a kialakult korona vírus járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések betartását.

Részletek  Adománygyűjtés a horvátországi földrengés áldozatainak

2021. január 16.

Adománygyűjtés a horvátországi földrengés áldozatainak A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és Magyarországi Horvátok Szövetsége gyűjtést indított a horvátországi földrengés károsultjainak. A gyűjtés eredményességéről 2021. január 14-én tartottak sajtótájékoztatót a szervezők és a résztvevők.

Részletek  A MAGYAR POLGÁRI VÉDELMI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET 10 éves jubileumi megemlékezése

2021. január 14.

A MAGYAR POLGÁRI VÉDELMI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET 10 éves jubileumi megemlékezése

Részletek  Újabb sikeres gyakorlat a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség támogatásával

2020. december 12.

Újabb sikeres gyakorlat a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség támogatásával Október 17-én, Mélykúton tartotta a jánoshalmai járásban alakult Felső-Bácskai Járási Önkéntes Mentőcsoport éves szintentartó gyakorlatát.

Részletek  Önkéntes segítség tűzesetet követően

2020. december 12.

Önkéntes segítség tűzesetet követően  Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóház tetőszerkezete december 4-én Kiskunhalason. A lakhatás elemi feltételeinek megsegítésében a Tüzes Kunok Járási Mentőcsoport számos tagja is részt vállalt.

Részletek  Hírarchívum