Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Hírek

Megtartotta éves Országos Küldöttgyűlését a Magyar Polgári Védelmi Szövetség

2023. május 19.

Megtartotta éves Országos Küldöttgyűlését a Magyar Polgári Védelmi Szövetség A Magyar Polgári Védelmi Szövetség az Alapszabályában foglaltaknak megfelelően 2023. május 18-án Budapesten a Laktanya utca 33. szám alatt, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központba is tartotta meg az Országos Küldöttgyűlését, melyen értékelte az előző 2022-es évben végzett tevékenységet és kitűzte, elfogadta a jelen 2023-as naptári év feladatait.

Részletek  Koszorúzási ünnepség a II. világháborús bombázások polgári áldozatainak emlékművénél

2023. május 05.

Koszorúzási ünnepség a II. világháborús bombázások polgári áldozatainak emlékművénél A Fővárosi Polgári Védelmi és Katasztrófavédelmi Szövetség szervezésében a II. világháborús bombázások áldozatainak emlékművénél május 5-én 10.00-kor került sor az immár hagyományos ünnepségre és koszorúzásra. A mostani megemlékezésnek az adott különös jelentőséget, hogy 25 évvel ezelőtt került sor a lágymányosi emlékmű felavatására.

Részletek  Fejér Önkéntes Mentőszervezet sikeres újraminősítő gyakorlata

2023. április 29.

Fejér Önkéntes Mentőszervezet sikeres újraminősítő gyakorlata A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében Magosi Lajos tű. ezredes, katasztrófavédelmi igazgató felügyeletével 2023. április 21-22-én került végrehajtásra a Lajoskomáromban a Fejér Önkéntes Mentőszervezet minősítő gyakorlata. A foglalkozási helyeken a feladatok végrehajtását, a gyakorlásokat, a váltásokat Rabóczki Zsolt tű. alezredes, vármegyei polgári védelmi főfelügyelő irányította.

Részletek  Megtartotta éves közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség

2023. április 08.

Megtartotta éves közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség 2023. március 31-én a Kiskunhalasi Tiszti Klubban tartotta éves közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség. Az MPVSZ elnökének képviseletében Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy szakmai alelnök vett részt a rendezvényen.

Részletek  Ünnepi megemlékezés a Zempléni Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség szervezésében

2023. március 09.

Ünnepi megemlékezés a Zempléni Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség szervezésében

Részletek  Ünnepi elnökségi ülés az MPVSZ-ben

2023. március 03.

Ünnepi elnökségi ülés az MPVSZ-ben A Magyar Polgári Védelmi Szövetség 2023. március 2-án tartotta a Zsinór utcai székhelyén soros, egyben ünnepi elnökségi ülését, ennek keretében megemlékeztek Március 1-ről, a polgári védelem világnapjáról. Az ülés levezető elnöke Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy, szakmai alelnök volt.

Részletek  A Polgári Védelmi Szemle legújabb kiadványa a Polgári Védelem Nemzetközi Világnapja alkalmából

2023. március 01.

A Polgári Védelmi Szemle legújabb kiadványa a Polgári Védelem Nemzetközi Világnapja alkalmából A Magyar Polgári Védelmi Szövetség Március 1., a Polgári Védelem Nemzetközi Világnapja alkalmából kiadja tudományos folyóiratának a Polgári Védelmi Szemlének legújabb, XV. számát.

Részletek  Koszorúzás a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából

2023. március 01.

Koszorúzás a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából Március elsején koszorúzással fejezték ki tiszteletüket a katasztrófavédelem elöljárói a háborúk polgári áldozatainak emléke előtt. A rendezvény résztvevői a februári törökországi és szíriai földrengés áldozatai előtt is tisztelegtek.

Részletek  Hírarchívum