Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Hírek

Segítség a járvány idején

2020. november 20.

Segítség a járvány idején Két ózongenerátor érkezett a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség jóvoltából a Baptista Szeretetszolgálat kecskeméti irodájába november 17-én, amelyek a vírusmentes munkakörnyezet megteremtésében segítik az étkeztetést végző szervezetet.

Részletek  Kiskunmajsai Járási Mentőcsoport gyakorlata

2020. november 09.

Kiskunmajsai Járási Mentőcsoport gyakorlata A kiskunmajsai járásban 2013-ban alakult meg az önkéntesekből álló járási mentőcsoport. A területre jellemző veszélyeztető hatások, jellemzően a belvíz és a rendkívüli időjárási veszélyhelyzetek elleni fellépés képességével rendelkeznek. A mentőcsoport október 30-án tartotta meg az éves szinten tartó gyakorlatát, hiszen a nemzeti minősítést korábban már megszerezte.

Részletek  Sikeres gyakorlat a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség támogatásával

2020. október 16.

Sikeres gyakorlat a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség támogatásával A Kiskunhalasi Önkéntes Járási Mentőcsoport október 10-én szintentartó gyakorlaton bizonyította képességeit. A gyakorlat fő célkitűzése közé tartozott az eddig elsajátított mentési módszerek alkalmazása továbbá az új technikai eszközök alkalmazásba vétele volt.

Részletek  Megemlékezés a Katasztrófák Csökkentésének Világnapjáról

2020. október 12.

Megemlékezés a Katasztrófák Csökkentésének Világnapjáról A tudománynapi ünnepség keretében a Katasztrófák Csökkentésének Világnapjára emlékezett a Magyar Polgári Védelmi Szövetség, a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesülete, az MHTT Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szakosztály, együttműködve a Katasztrófavédelem Központi Múzeummal. Az október 13-ai ünnepnap legfontosabb üzenete, hogy segítse a katasztrófacsökkentést, katasztrófa-megelőzést és felkészültséget is magában foglaló globális kultúra kialakulását.

Részletek  Sikeres önkéntes mentőcsoport gyakorlat Bózsva településen

2020. október 01.

Sikeres önkéntes mentőcsoport gyakorlat Bózsva településen Bózsva településen árvízvédelmi gyakorlatra került sor a Magyar Polgári Védelmi Szövetség támogatásával 2020. szeptember 29-én, a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség irányításával a község önkormányzata, valamint a Települési Önkéntes Mentőcsoport részvételével.

Részletek  Tisztújító közgyűlés Pest megyében

2020. szeptember 17.

Tisztújító közgyűlés Pest megyében A Pest Megyei Polgári Védelmi Szövetség szeptember 15-én a Zsinór utcai tanácstermében megtartotta a koronavírus-járvány miatt tavasztól elnapolt közgyűlését, melyen több vezetőségi tag is megválasztásra került.

Részletek  Figyelem! A tervezett küldöttgyűlés elmarad!

2020. szeptember 07.

Figyelem! A tervezett küldöttgyűlés elmarad!

Részletek  MEGHÍVÓ Országos Küldöttgyűlésre - 2020

2020. augusztus 29.

MEGHÍVÓ Országos Küldöttgyűlésre - 2020

Részletek  Hírarchívum