Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Hírek

Elnökségi ülés sokrétű feladatokkal

2021. június 17.

Elnökségi ülés sokrétű feladatokkal 2021. június 16-án 12.00-kor került sor az MPVSZ Elnökségi Ülésére, amelyen az időszerű feladatok és a Küldöttgyűlés előkészítése érdekében szükséges lépések kerültek terítékre. Az Operatív Elnökség tagjain kívül az ülésre hivatalos volt az MPVSZ Felügyelő Bizottsága, valamin a Polgári Védelmi Tudományos Egyesület elnöke is.

Részletek  Sikeres gyakorlaton bizonyított a Tüzes Kunok önkéntes mentőszervezet

2021. május 14.

Sikeres gyakorlaton bizonyított a Tüzes Kunok önkéntes mentőszervezet Május 8-án komplex, évenkénti készségfejlesztő gyakorlaton vettek részt a Tüzes Kunok önkéntes mentőszervezet tagjai, amely során a tavalyi évben kapott VW Amarok erdőtüzes gépjárművek és felszerelésük gyakorlati próbái is megtörténtek. A kiskunhalasi, kiskunmajsai és tompai önkéntesekből álló szervezet hét évvel ezelőtt alakult meg és több alkalommal éles helyzetben is bizonyították rátermettségüket.

Részletek  Katasztrófavédelem szakos hallgatók az Országos Tudományos Diákköri Konferencián

2021. április 26.

Katasztrófavédelem szakos hallgatók az Országos Tudományos Diákköri Konferencián A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző karán tartották április 19-23. között a XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi szekcióját. Az online keretek között megtartott programot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kara szervezte, a rendezvényre százötvenhárom versenyző nevezett, köztük a Katasztrófavédelmi Intézet hallgatói is. A beérkezett pályázatokat egy független zsűri bírálta és értékelte.

Részletek  Gyászjelentés

2021. április 14.

Gyászjelentés

Részletek  Elhunyt egy jó ember!

2021. március 31.

Elhunyt egy jó ember! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Petró Tibor nyugállományú polgári védelmi alezredes 2021. március 30-án, 51 évesen elhunyt.

Részletek  Köszöntő március 1-e, a Polgári Védelem Világnapja alkalmából

2021. február 26.

Köszöntő március 1-e, a Polgári Védelem Világnapja alkalmából Köszöntjük Önöket Március 1, a Polgári Védelem Világnapja alkalmából. E nap ünnepe a Polgári Védelemnek, annak az intézménynek, amelyet világszerte ismernek, amely egy humanitárius eszme, egy tekintélyes szervezet, amelynek létrejötte szükséges volt és folyamatosan fejlődik, alkalmazkodik a kor kihívásaihoz.

Részletek  Elektronikus távszavazással ülésezett a Magyar Polgári Védelmi Szövetség Elnöksége

2021. február 09.

Megtartotta rendkívüli ülését az MPVSZ elnöksége 2021. február 01 és 2021. február 05. között az 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet szerint. Az ülés rendkívüli voltát jól jellemzi, hogy figyelembe kellett vennünk a kialakult korona vírus járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések betartását.

Részletek  Adománygyűjtés a horvátországi földrengés áldozatainak

2021. január 16.

Adománygyűjtés a horvátországi földrengés áldozatainak A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és Magyarországi Horvátok Szövetsége gyűjtést indított a horvátországi földrengés károsultjainak. A gyűjtés eredményességéről 2021. január 14-én tartottak sajtótájékoztatót a szervezők és a résztvevők.

Részletek  Hírarchívum