Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Hírek

Új eszközökkel a veszélyhelyzetben

2020. május 22.

Új eszközökkel a veszélyhelyzetben A koronavírus okozta veszélyhelyzet új feladatot, egyben új lehetőséget is adott a megyei polgári védelmi szövetségeknek és az önkéntes tűzoltó egyesületeknek az együttműködés szélesítésében. Ennek kiemelt példája volt a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség és a Kiskőrösi Önkéntes Tűzoltó Egyesület kapcsolata a veszélyhelyzet feladataiban.

Részletek  Segítettünk a veszélyhelyzet idején

2020. április 09.

Segítettünk a veszélyhelyzet idején Magyarország Kormánya 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett hazánk egész területére. A pandémia okozta különleges jogrendben az önkormányzatok által végrehajtandó élet és vagyonvédelem komoly kihívás elé állította a településeket, ahol a polgármester, mint első számú védelemvezető irányítja a településen folyó védelmi tevekénységet, amelyet a Magyar Polgári Védelmi Szövetség tagszervezetein keresztül támogatni tudta.

Részletek  MPVSZ elnökének 1. sz. körlevele a koronavírus megelőzésével kapcsolatban

2020. március 14.

MPVSZ elnökének 1. sz. körlevele a koronavírus megelőzésével kapcsolatban

Részletek  MPVSZ ELNÖKÉNEK TÁJÉKOZTATÁSA A 2020. ÉVI ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI IFJÚSÁGI VERSENY ELHALASZTÁSÁRÓL

2020. március 13.

MPVSZ ELNÖKÉNEK TÁJÉKOZTATÁSA A 2020. ÉVI ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI IFJÚSÁGI VERSENY ELHALASZTÁSÁRÓL

Részletek  Emlékezés és koszorúzás a Várban

2020. március 04.

Emlékezés és koszorúzás a Várban Polgári Védelem Világnapja alkalmából a Fővárosban tartott rendezvénysorozat részeként 2020. március 3-án a Hadtörténeti Intézet és Múzeum Díszudvarán a Légoltalom Hősi Halottai Emléktáblájánál tartotta hagyományos megemlékezését és koszorúzási ünnepségét a Magyar Polgári Védelmi Szövetség.

Részletek  MEGHÍVÓ koszorúzási ünnepségre

2020. március 01.

A Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Elnöksége a Polgári Védelem Világnapja alkalmából 2020. március 3-án 10.00 órakor koszorúzási ünnepséget szervez a Hadtörténeti Intézet és Múzeum (1014 Budapest, Kapisztrán tér 2-4) Díszudvarán a Légoltalom Hősi Halottai Emléktáblájánál.

Részletek  A Magyar Polgári Védelmi Szövetség országos elnökének köszöntője a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából

2020. március 01.

Részletek  Sikeres felkészítés Bács-Kiskun megyében

2020. február 22.

Sikeres felkészítés Bács-Kiskun megyében A Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség aktív támogatásával sikeresen került végrehajtásra a közbiztonsági referensek felkészítése 2020. február 18-án amelynek a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség adott otthont. A rendezvényen megjelent dr. Endrődi István nyá. tű. ezredes, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség elnöke és dr. Muhoray Árpád nyá. pv. vezérőrnagy, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség szakmai alelnöke is.

Részletek  Hírarchívum