Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Eredményes évzárás, lendületes évkezdés

2018. december 21.

Eredményes évzárás, lendületes évkezdés Határozott döntések és racionális lépések jellemezték a 2018. december 19-én megtartott, immár hagyományosnak is mondható évzáró elnökségi ülést. Az ülésen a Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Elnöksége, a megyei tagszervezetek elnökei, képviselői, valamint a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület elnöksége vett részt.

Részletek  Tudományos konferencia a lakosságvédelemért

2018. december 11.

Tudományos konferencia a lakosságvédelemért Magas színvonalú és széles körű társadalmi érdeklődés mellett szervezett tudományos konferenciára került sor a Magyar Tudomány Ünnepe és a Magyar Honvédség megalakulásának 170. évfordulója alkalmából, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség elnökségi épületében.

Részletek  Képzéssorozat a Kiskunságban

2018. december 05.

Képzéssorozat a Kiskunságban

Részletek  DARAnet projekt konzorciumi és vezető testületi közgyűlés Bulgáriában

2018. november 16.

DARAnet projekt konzorciumi és vezető testületi közgyűlés Bulgáriában A Duna Stratégia bolgár elnökségének lezárásaként rendezték meg az EU Duna Régió Stratégia 7. évi Fórumát Szófiában 2018 október 13–20-án. A mintegy 900 fő részvételével zajlódó eseményen több szekcióban került áttekinttetésre a Dunával kapcsolatos, kiemelten a biztonság és a turizmus témákat felölelő régiós és nemzetközi kérdések.

Részletek  MEGHÍVÓ

2018. november 10.

  MEGHÍVÓ  a Magyar Tudomány Ünnepe és a Magyar Honvédség megalakulásának 170. évfordulója alkalmából szervezett tudományos konferenciára

Részletek  Előrelátó és operatív feladat-végrehajtás

2018. október 30.

Előrelátó és operatív feladat-végrehajtás 2018. október 30-án a Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Operatív Elnöksége megtartotta ülését a 2018. évi feladatok végrehajtásának helyzetéről, a jövőbeni feladatokról, azonban az ülésen terítékre kerültek az együttműködési feladatok átgondolt felülvizsgálata, a jövő év főbb feladatai és a szövetségi vállalások stratégiai kérdései is. Az ülést az Országos Elnökség elnöke vezette és terjesztette elő a napirendjeit.

Részletek  Az idei év Tanárky-díjasa

2018. október 24.

Az idei év Tanárky-díjasa A rendvédelmi és katasztrófavédelmi tudományterület jelentőségének elismertetése, valamint a Katasztrófa-, és Polgári Védelmi Szakosztály integráló jellegének megerősítése érdekében hosszú évek óta végzett kiemelkedő, sokoldalú szakmai-tudományos munkásságáért a Magyar Hadtudományi Társaság elnöksége Tanárky-díjat adományozott Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy, polgári védelmi tanácsos, az NKE óraadó egyetemi docense részére.

Részletek  Tudományos konferencia a Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából

2018. október 22.

Tudományos konferencia a Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából A Magyar Polgári Védelmi Szövetség, a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület, a Magyar Hadtudományi Társaság Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szakosztálya, a Magyar Környezetvédelmi Egyesület, a Védelmi Információs Központ Alapítvány kuratóriuma együttműködve a Katasztrófavédelem Központi Múzeumával a Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából 2018. október 15-én tudományos konferenciát tartott a Katasztrófavédelem Központi Múzeumában.

Részletek