Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

„Képzeletbeli földrengés sújtotta Kecskemét városát!”

2019. július 10.

„Képzeletbeli földrengés sújtotta Kecskemét városát!” A Hírös Vakond Önkéntes Járási Mentőcsoport nemzeti minősítésének megújító gyakorlatára került sor 2019. június 22-én Kecskeméten a régi gabonasilóban és annak környezetében.

Részletek  Sugovica, Wesselényi és Kígyós Járási Mentőcsoportok újraminősítő gyakorlata

2019. június 12.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Bajai Katasztrófavédelmi Kirendeltség I. félévi munkatervének megfelelően a kirendeltség három járásának – Baja, Kalocsa és Bácsalmás - mentőcsoportjai gyakorlat keretében bizonyították felkészültségüket és jártasságukat a vízkárelhárítási részfeladatokban.

Részletek  Gyakorlatozott a települési Önkéntes Mentőcsoport

2019. június 11.

Gyakorlatozott a települési Önkéntes Mentőcsoport 2019. május 10-én szinten tartó gyakorlatot tartott Kelebián a települési önkéntes mentőcsoport. Fő cél a vihar okozta károk felszámolásban való közreműködés gyakorlati fogásainak elmélyítése volt.

Részletek  Közgyűlés a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetségnél

2019. május 18.

Közgyűlés a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetségnél A napokban tartotta a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetség 2018. évről szóló beszámoló közgyűlését.

Részletek  Átfogó szemlélet, hagyományok megtartása

2019. május 11.

Átfogó szemlélet, hagyományok megtartása A Magyar Polgári Védelmi Szövetség az Alapszabályában előírtak szerint megtartotta éves küldöttgyűlését amelyre 2019. május 09-én 10.00 óra került sor Budapesten a Katasztrófavédelmi Térségi Oktatási Központ tanácstermében.

Részletek  A legjobb csapatok mérték össze tudásukat az Országos Katasztrófavédelmi Verseny döntőjében

2019. április 29.

A legjobb csapatok mérték össze tudásukat az Országos Katasztrófavédelmi Verseny döntőjében Ahogy az elmúlt esztendőkben, úgy az idén is az Országos Rendőr- és Tűzoltónapon rendezték meg április 27-én a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny országos döntőjét. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség által szervezett megmérettetésen az általános és középiskolások újra összemérhették tudásukat.

Részletek  Országos Küldöttgyűlés meghívója

2019. április 25.

Országos Küldöttgyűlés meghívója A Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Elnöksége 2019. május 09.-én 10.00 órai kezdettel összehívja az MPVSZ Országos Küldöttgyűlését.

Részletek  Megkezdődött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak gyakorlata Szekszárdon

2019. április 11.

Megkezdődött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak gyakorlata Szekszárdon Elkezdődött az a közös törzsvezetési gyakorlat, amelyen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézete 4 fő oktatóval, 21 fő végzős hallgatóval, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség MEBE állományával vesz részt.

Részletek