Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Értékek megtartása és megújítás

2018. május 11.

Értékek megtartása és megújítás A Magyar Polgári Védelmi Szövetség a jogszabályokban előírtak szerint megtartotta éves küldöttgyűlését amelyre 2018. május 09-én 10.00 óra került sor Budapesten a Katasztrófavédelmi Térségi Oktatási Központ tanácstermében.

Részletek  Ülésezett a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület

2018. május 11.

Ülésezett a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület 2018. május 09-én a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület beszámoló és tisztújító közgyűlést tartott a Térségi Oktatási Központ tanácstermében, melyet Orovecz István ny. pv. vezérőrnagy, az Egyesület elnökhelyettese nyitott meg.

Részletek  Köszönőlevél a Magyar Polgári Védelmi Szövetség elnökének

2018. április 23.

Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, Vas Megyei Katasztrófavédelmi igazgató köszönőlevele, az Őrség-Goričko-Raab Mentőcsoport részére, 2018. április 13- 14-én Ivánc és Csákánydoroszló községek területén megtartott nemzeti minősítő gyakorlat megrendezéséhez nyújtott segítségért, támogatásért.

Részletek  Verseny eredmények

2018. április 23.

Verseny eredmények A XXV. felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny országos döntőjének hivatalos végeredményei általános iskolai, középiskolai kategóriában.

Részletek  Mindkét vándorserleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe került a huszonötödik ifjúsági versenyen

2018. április 22.

Mindkét vándorserleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe került a huszonötödik ifjúsági versenyen Immár hagyományosan az Országos Rendőr- és Tűzoltónapon rendezték meg a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny országos döntőjét. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség által szervezett megmérettetés végén az általános iskolások között a sátoraljaújhelyi Petőfi Sándor Református Általános Iskola, a középiskolások között pedig a Zemplén Térségi Katasztrófavédelmi és Polgári Védelmi Szövetség csapata szerezte meg az elsőséget.

Részletek  Ismerik, tudják, megteszik, amit kell és NYERNEK!

2018. április 22.

Ismerik, tudják, megteszik, amit kell és NYERNEK! 2018.04.18. szerdán ismét nagy nyüzsgésre lehetett figyelmes minden járókelő a zalaegerszegi Dísz-tér környékén. A teret 11 állomás és minden állomáson más és más feladatokkal küzdő fiatalok vették birtokba a 26. alkalommal megrendezett katasztrófavédelmi vetélkedő megyei döntőjének alkalmával.

Részletek  MEGHÍVÓ a 2018. május 9-én megtartandó Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Küldöttgyűlésére

2018. április 17.

Részletek  Hatékony szövetségi támogatás a minősítő gyakorlaton

2018. április 17.

Hatékony szövetségi támogatás a minősítő gyakorlaton A MPVSZ hatékonyan tudta segíteni és támogatni a Vas megyei önkéntes mentőszervezetek nemzeti minősítő gyakorlatát, amelyre április 13-14-én Iváncon és Csákánydoroszlón került sor.

Részletek