Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Koszorúzás a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából

2023. március 01. 13:47

Március elsején koszorúzással fejezték ki tiszteletüket a katasztrófavédelem elöljárói a háborúk polgári áldozatainak emléke előtt. A rendezvény résztvevői a februári törökországi és szíriai földrengés áldozatai előtt is tisztelegtek.

A Himnusz elhangzása után egyperces néma főhajtással tisztelegtek a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetői és a meghívottak a törökországi és szíriai földrengés áldozatainak emléke előtt. A világnapi megemlékezés ezt követően koszorúzással folytatódott.

A Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából a légoltalom és a polgári védelem hősi halottainak emlékhelyén a kegyelet koszorúit elsőként dr. Góra Zoltán tű. altábornagy, főigazgató, Erdélyi Krisztián tű. dandártábornok, műveleti főigazgató-helyettes helyezte el. 

Őket a polgári védelmi szakterület vezetői, dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok, országos polgári védelmi főfelügyelő, dr. Bónyai Eszter tű. ezredes és dr. Jackovics Péter tű. ezredes főosztályvezetők követték, végül dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség szakmai elnöke tisztelgett az emlékhelynél. A megemlékezést az Il Silenzio zárta.

Fotó: Szőke Péter BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Vissza

Ezt a hírt eddig 39 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Koszorúzás a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából Koszorúzás a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából Koszorúzás a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából More images More images

Hírarchívum