Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Köszönetnyilvánítás

2022. december 12. 23:25

A közönségszavazatok alapján 2022. évben a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség részesült „Az Év Civil Nagy Rendezvénye Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” elnevezésű díjban.

A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség ezúton megköszöni mindazoknak, akik szavazatukkal támogatták “Az Év Civil Rendezvényei Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” című közönségszavazáson jelölt “Biztonság Napja 2022” rendezvényt. A közönségszavazás során a “Biztonság Napja 2022” című rendezvényre érkezett a legtöbb különböző személytől származó szavazat.

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetséggel közösen idén már nyolcadik alkalommal rendezte meg a Biztonság Hete rendezvénysorozat keretében a „Biztonság Napját”, melyen több rendvédelmi, rendészeti, társ-, és együttműködő szervezet is képviseltette magát.

Köszönettel: a Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség tagsága

Vissza

Ezt a hírt eddig 120 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Köszönetnyilvánítás

Hírarchívum