Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Innovációs verseny a DAREnet projekt keretében

2021. november 08. 07:05

A DAREnet projekt kutatási, fejlesztési és innovációs versenyt hirdet a hálózat résztvevőinek, elsősorban új árvízi ellenálló technikai és technológiai megoldásokra. A győztes pályázat benyújtója lehetőséget kap a leírtak bemutatására és továbbfejlesztésére. A Magyar Polgári Védelmi Szövetség ösztönzi a DAREnet hálózatának résztvevőit, hogy nyújtsák be innovatív ötleteiket az árvízi kockázatkezelés területén.

DAREnet projekt innovációs versenyhez kapcsolódóan a Magyar Polgári Védelmi Szövetség ösztönzi DAREnet hálózata résztvevőit, hogy nyújtsák be ötleteiket az árvízi kockázatkezelés területén. A három legjobb pályázat benyújtója meghívást kap a következő DAREnet éves gyakorlati fórumára, hogy széles szakmai közönség előtt is bemutathassa eredményeit, valamint a verseny győztese személyre szabottan koncepciófejlesztő műhely keretében támogatást kap a pályázat továbbfejlesztéséhez.

Kiemelt kapcsolódó kutatási területek:

Határidők

Beadási határidő: 2021. december 31.

Eredményhirdetés: 2022. január/február.

Tanácsadás és támogatás - 2022 őszéig.

További információk:

http://darenetproject.eu/launch-of-the-danube-flood-resilience-innovation-competition/ 

Vissza

Ezt a hírt eddig 117 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Innovációs verseny a DAREnet projekt keretében Innovációs verseny a DAREnet projekt keretébenHírarchívum