Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Elnökségi ülés sokrétű feladatokkal

2021. június 17. 22:04

2021. június 16-án 12.00-kor került sor az MPVSZ Elnökségi Ülésére, amelyen az időszerű feladatok és a Küldöttgyűlés előkészítése érdekében szükséges lépések kerültek terítékre. Az Operatív Elnökség tagjain kívül az ülésre hivatalos volt az MPVSZ Felügyelő Bizottsága, valamin a Polgári Védelmi Tudományos Egyesület elnöke is.

A Magyar Polgári Védelmi Szövetség a koronavírus járványveszély miatt kihirdetett veszélyhelyzetben a Kormány által meghatározott szigorítások jogszabályban elrendelt enyhítése után jelenléti módon tervezi megtartani az éves Küldöttgyűlését, az esedékes tisztújítását 2021. augusztus 05-én.

Az elnöki megnyitót követően Dr. Endrődi István elnök beszámolt az előző ülés óta végrehajtott feladatokról a 2020. június 17-én megtartott utolsó jelenléti elnökségi ülés óta kialakult helyzetről, valamint az elvégzett feladatokról. Az elnöki beszámolót követően az elnökség megtárgyalta a 2020. évi beszámoló és közhasznúsági jelentés és kiegészítő mellékleteinek tartalmi elemeit, a 2020. évi Felügyelő Bizottsági jelentést. Minkét jelentés elfogadását követően a 2021. évi munkaterv és a költségvetés megtárgyalása volt, amelynek kiemelt eleme a küldöttgyűlés időpontjának megvitatása, kijelölése, az előkészítés feladatai voltak, hangsúlyosan a jelölő bizottság meghatározására. Az elnökség döntött a 2021. évi felmenő rendszerű Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny elhalasztásáról, valamint meghallgatta Csatai István ny. pv. alezredes az MPVTE elnöke és Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy elgondolását a Katasztrófacsökkentési Világnapi konferencia és Tudomány Ünnepe alkalmából szervezendő konferencia szervezési feladatairól.

Leskó György DARENET koordinátor beszámolt a nemzetközi projekt soron következő feladatairól, amelynek egyik fontos eleme egy tudományos igényű összefoglaló mű előkészítése.

Az Operatív Elnökség a napirendi pontok végén a feladatok végrehajtására határozatokat fogadott el.

Vissza

Ezt a hírt eddig 126 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Elnökségi ülés sokrétű feladatokkal

Hírarchívum