Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Önkéntes segítség tűzesetet követően

2020. december 12. 11:05

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóház tetőszerkezete december 4-én Kiskunhalason. A lakhatás elemi feltételeinek megsegítésében a Tüzes Kunok Járási Mentőcsoport számos tagja is részt vállalt.

A háromgyermekes családnak otthont adó lakóépület tetőszerkezete megsemmisült, a födém több helyen átégett, a szobák kormozódtak. Az újrakezdésben sokan segítették a bajba jutott családot, többen pénzadománnyal, vagy személyes közreműködéssel.

Saját munkaeröjükkel járultak hozzá a károk felszámolásához a Tüzes Kunok Járási Mentőcsoport számos tagja is, akik főképpen a tetőszerkezet, a héjazat bontásban valamint az ideiglenes fóliázási feladatokban vettek részt. Ezzel az önkéntes munkával a lakhatás elemi feltételeinek megvalósításához, a visszaköltözés meggyorsításához tudtak példamutatóan hozzájárulni.

Vissza

Ezt a hírt eddig 321 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Önkéntes segítség tűzesetet követően  Önkéntes segítség tűzesetet követően  Önkéntes segítség tűzesetet követően  More images More images

Hírarchívum