Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Tisztújító közgyűlés Pest megyében

2020. szeptember 17. 06:54

A Pest Megyei Polgári Védelmi Szövetség szeptember 15-én a Zsinór utcai tanácstermében megtartotta a koronavírus-járvány miatt tavasztól elnapolt közgyűlését, melyen több vezetőségi tag is megválasztásra került.

A 2019. évről szóló beszámoló és közhasznúsági jelentés alapvetően visszafogott tevékenységről adott számot, hiszen a szervezet az elmúlt években már több alkalommal küzdött taglétszám hiánnyal, valamint az elnökség tagjainak korával és egészségi állapotával összefüggő gondokkal. A vezetés korábban már napirendre tűzte a Fővárosi Polgári Védelmi és Katasztrófavédelmi Szövetséggel történő egyesülést is, de végül – a MPVSZ országos elnökének bátorítása és a fiatalabb korosztályhoz tartozó tagok véleményének hatására - a szervezet megújítása mellett döntött.

A közgyűlés a Pest Megyei Polgári Védelmi Szövetség elnökévé megválasztotta Dr. Schweickhardt Gotthilf ny. tű. alezredest. Az új elnök elmondta, hogy a megyei szervezet tevékenységének súlypontját a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal való együttműködés javítása mellett a más civil szervezetekkel és a járási, települési önkormányzatokkal való kapcsolatok erősítése, valamint a tagság fiatalabb korosztályokból való beszervezése kell, hogy képezze.

Szöveg: Gáspár József

Vissza

Ezt a hírt eddig 195 látogató olvasta.


Hírarchívum