Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Megkezdődött a DAREnet projekt háromnapos rendezvénye Budapesten

2019. február 28. 18:12

2019. február 27-én kezdődött az a háromnapos rendezvény, amely célul tűzte a Duna régió lakosságának biztonságát erősítő, rugalmas ellenálló képesség fejlesztésének lehetőségét a kutatás-fejlesztés, innováció tudásanyagának, módszereinek és eszközrendszerének számbavételével.

A rendezvény házigazdája a Magyar Polgári Védelmi Szövetség nevében Dr. habil. Endrődi István tű. ezredes, az MPVSZ elnöke köszöntötte a partner szervezetek képviselőit. Mint köszöntőjében kiemelte, a biztonság erősítése elképzelhetetlen az állami, önkéntes szervezetek és a kapcsolódó tudományos kutatások területén tevékenykedő kutatók, szoros hálózati, integrált tevékenysége nélkül.

A háromnapos szakértői találkozás elősegíti az innovációs kezdeményezések beépítését és az innovációs útiterv további fejlesztését, egyben egyedülálló lehetőséget biztosít a szakemberek számára a személyes találkozóra, a vélemények, tapasztalatok cseréjére valamint a nemzeti hálózatok képviseletére. A rendezvény első napján a projekt partnerek beszámoltak a nemzeti hálózatok féléves tevékenységéről, bemutatták és egyeztették a következő projektidőszakra vonatkozó terveiket.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 230 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Megkezdődött a DAREnet projekt háromnapos rendezvénye Budapesten Megkezdődött a DAREnet projekt háromnapos rendezvénye Budapesten Megkezdődött a DAREnet projekt háromnapos rendezvénye Budapesten More images More images

Hírarchívum