Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

DAREnet éves szakértői fóruma Budapesten

2019. február 19. 10:29

A DAREnet projekt idei évi első regisztrált szakértői rendezvényére 2019 március elsején hazánkban kerül sor Budapesten, a Hungária Hotel City Center tanácskozó termében. DAREnet szakértői fórumán bemutatásra kerül a Duna-régió kutatási, fejlesztési és innovációs útitervének első változata.

A szakértői meghívás elősegíti a saját innovációs kezdeményezések beépítését és az innovációs útiterv további fejlesztését és egyedülálló lehetőséget biztosít a szakemberek számára a személyes találkozóra, a vélemények és tapasztalatok cseréjére valamint a nemzeti hálózatok képviseletére.

Az Európai Unió CORDIS Közösségi Kutatás-fejlesztési Információs Szolgáltatás a Tudományért, a Kutatásért és a Fejlesztésért szervezete (Community Research and Development Information Service for Science, Research and Development) közelebb hozza egymáshoz a kutatókat, a döntéshozókat és a tudományos kutatás egyéb szereplőit.

A DAREnet projekt első 2019 évi Budapesten rendezendő szakértői fórumáról az alábbi elérhetőségen lehet tájékozódni.

Elérhetőség: https://cordis.europa.eu/event/rcn/146884/en

Vissza

Ezt a hírt eddig 116 látogató olvasta.