Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

DARAnet projekt konzorciumi és vezető testületi közgyűlés Bulgáriában

2018. november 16. 16:01

A Duna Stratégia bolgár elnökségének lezárásaként rendezték meg az EU Duna Régió Stratégia 7. évi Fórumát Szófiában 2018 október 13–20-án. A mintegy 900 fő részvételével zajlódó eseményen több szekcióban került áttekinttetésre a Dunával kapcsolatos, kiemelten a biztonság és a turizmus témákat felölelő régiós és nemzetközi kérdések.

A Magyar Polgári Védelmi Szövetség a projekt partneri együttműködése keretében magas érdeklődés mellett vett részt a „Duna folyami régió válaszreagálás, tudásanyag-csere hálózati projekt rendezvényen” és az ehhez szorosan kapcsolódó „7. Duna Konferencia” munkájában. A konzorciumi ülésen Szövetségünk beszámolt az elmúlt időszak feladatainak időarányos teljesitéséről és aktívan vett részt az elkövetkező időszak tervezésében.

Az eddigi munka legfontosabb eredménye, hogy a MPVSZ lesz a házigazdája 2019. évben a Polgári Védelem Nemzetközi napi eseményeihez kapcsolódó DAREnet WP5 RDI Roadmapping (Kutatás- Fejlesztés-Innováció és Előrehaladás) nemzetközi konferenciának. Ezzel összefüggésben a projekt eredményei közt már kialakításra került a projekt magyar nyelvű honlapja, melyet a következő linken lehet elérni: http://darenetproject.eu/hu/

A projekt a Horizont 2020 Kutatási és Innovációs Keretprogram közreműködésével valósul meg The project is funded by the Horizon 2020 – The Framework Programme for Research and Innovation (2014-2020)

Vissza

Ezt a hírt eddig 237 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: