Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Megtartotta rendkívüli közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség

2017. október 02. 12:59

A Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség (BKM PVSZ) 2017. szeptember 21-én Kiskunhalason megtartotta rendkívüli közgyűlését, ahol az új tiszteletbeli elnök megválasztása mellett határozat született az Alapszabály módosításáról.

Dr. Ferenczi István, korábbi főjegyző, a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség tiszteletbeli elnöke 15 év után döntött úgy, hogy lemond tisztségéről. „Ferenczi úr - alapító tagként - nem csak a Szövetség létrehozásában, hanem a működtetésében és fejlesztésében is aktívan vett részt. Nevéhez elévülhetetlen eredmények és érdemek kötődnek.” - méltatta személyét Mészáros Zoltán, az egyesület elnöke.  A Közgyűlés egyhangú döntésével Rausch Sándort, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnökét választotta meg utódjául. Az új tiszteletbeli elnök beszédében megköszönte a teljes körű bizalmat, és vállalta, hogy legjobb tudása szerint képviseli az egyesület lakosság érdekében vállalt feladatait.

A továbbiakban a Közgyűlés elfogadta az Alapszabály módosítását arra vonatkozóan, hogy az egyesület tevékenységét kiegészítették a tanuló ifjúság veszélyhelyzeti felkészítésével és a drog prevenciós feladatokkal.

Ezt követően az egyesület elnöke, Mészáros Zoltán beszámolt az előző ülés óta eltelt időszak főbb eseményeiről, illetve a közeljövő feladatairól. Kiemelte, hogy az elfogadott stratégia megfelelően halad, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal koordináltan részt vesznek a települési és járási önkéntes mentőcsoportok felkészítésében, gyakorlataiban, valamint folytatják a „Tudatos biztonság” nevű programot.

Vissza

Ezt a hírt eddig 250 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Megtartotta rendkívüli közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség Megtartotta rendkívüli közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség Megtartotta rendkívüli közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség További képek További képek