Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Nemzetközi tábor Dombrádon

2017. augusztus 24. 13:36

2017. augusztus 4-8.

A Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség – hagyományaihoz híven – a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi verseny Bács-Kiskun megyei döntőjében első helyezést elért általános- és középiskolás csapatokat jutalmul elviszi a nemzetközi táborba. Tavaly Horvátországba voltunk, ezúttal Dombrádon.

A vendéglátó Nagyhalász mellett Partiumból Sarmaság, Délvidékről Bajmok, Horvátországból Bizovác, Szlovéniából Zagorje ob Savi település ifjúsági csapataival töltöttünk el 4 felejthetetlen napot a Tisza mentén, a dombrádi Vigadó csárdában.

A tábor programjának három sarokköve van. Az egyik a könnyed és tartalmas szórakozás, a másik a vendéglátó ország helyi nevezetességeinek megismerése, a harmadik a szakmai megmérettetés. Vendéglátóink igen szép programot állítottak össze, amelyben a Kemecsén immár múzeumként működő, korábban a Szabolcs-Szatmár megyei Polgári Védelmi Parancsnokság kezelésében működő védett vezetési pont, a nagyhalászi önkéntes tűzoltóknak és polgárőröknek otthont adó multifunkciós szolgáltató központ és a Nyíregyházi Állatpark megtekintése, tiszai fürdőzés, habparty, kötélhúzó verseny, foci, disco és tábortűz egyaránt szerepelt.

A szakmai verseny a katasztrófavédelmi vetélkedőkön megismert számokon alapult, melyet a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség csapata nyert meg. A nyertes csapat tagjai: Radva Erzsébet, Vén Anikó, Tóth Szabolcs és Rigó Márk.

Jövőre találkozunk Bajmokon!

Vissza

Ezt a hírt eddig 383 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Nemzetközi tábor Dombrádon Nemzetközi tábor Dombrádon Nemzetközi tábor Dombrádon További képek További képek