Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Kapcsolatépítés

2017. július 14. 19:00

A Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Elnökség Operatív Elnöksége az Alapszabályban vállalt feladataival összhangban bővíteni kívánja a vállalt feladatok végzése érdekében kapcsolatrendszerét, ezért felvette a kapcsolatot a Magyarországi Zöld Kereszt Egyesülettel.

  A bemutatkozó találkozón mindkét fél ismertette a vállalt feladataikat,  kapcsolódási pontot keresve az együtt végzendő munkához. Kifejtésre került, hogy egymás projektjeit segítve előmozdítják annak eredményes megvalósítását, helyszíneket biztosítanak a képzési feladatok végzéséhez, az érettségi előtt álló diákok részére a közösségi szolgálat végzésére feladatokat biztosítanak.

  A találkozó végén egy együttműködési megállapodás előkészítésében állapodtak meg a felek, amelyet a tagszervezetek is alkalmazhatnak működési területükön.

Vissza

Ezt a hírt eddig 273 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Kapcsolatépítés Kapcsolatépítés Kapcsolatépítés