Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Tudatos biztonság 2017

2017. május 25. 12:34

Véget ért a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség a 2016/2017. tanévre hirdetett „Tudatos biztonság” elnevezésű programja.

A Szövetség a Paksi Atomerőmű körzetében lévő 6 Bács-Kiskun megyei település (Kalocsa, Bátya, Dunapataj, Foktő, Fajsz, Géderlak) 5 általános és 9 középiskolai osztály tanulói számára tartott előadást, melynek keretében a nukleáris biztonsággal kapcsolatos lakosságvédelmi ismereteket oktattuk, ugyanakkor tudatosítottuk a nukleáris energiatermelés biztonságát, ezzel is növelve a Paksi Atomerőmű társadalmi elfogadottságát.

Az előadások végén az osztályok tesztlapot töltöttek ki. A hibátlan tesztlapok közül sorsolással – mind a közép-, mind az általános iskolás korosztály részére – 5-5 kg csokoládét sorsoltunk ki.

A győztes osztályok

Általános iskolai kategóriában: Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Foktői Magyar László Általános Iskolája – 8. osztály

Középiskolás kategóriában: Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Kalocsa - 12. osztály

Az immár második éve indított programunk mind a diákok, mind a tanárok, mind a településvezetők részéről kedvező fogadtatásra talált, ezért tervezzük, hogy szeptembertől folytatjuk a „Tudatos biztonság” programot.

Az idei rendezvénysorozat megvalósulását a Paksi Atomerőmű Zrt. támogatta.  

Vissza

Ezt a hírt eddig 241 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:

Tudatos biztonság 2017 Tudatos biztonság 2017 Tudatos biztonság 2017 További képek További képek