Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

1 3 6 3 2

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Hírek

Légoltalmi Ligára emlékeztek Zemplénben

2017. december 18.

Légoltalmi Ligára emlékeztek Zemplénben

Részletek  


Ülésezett a Polgári Védelmi Tanácsadó Testület

2017. december 08.

Ülésezett a Polgári Védelmi Tanácsadó Testület A BM OKF Polgári Védelmi Tanácsadó Testülete tudományos ülés keretében zárta az idei esztendőt, melyen az aktuális szakmai kérdéseken túl több tudományterületet érintő kérdések is terítékre kerültek.

Részletek  


Kiskőrös Járási Mentőcsoportok éves szinten tartó gyakorlata

2017. december 06.

Kiskőrös Járási Mentőcsoportok éves szinten tartó gyakorlata November 25-én Soltvadkerten zajlott a Kiskőrös Járási Mentőcsoportok éves szinten tartó gyakorlata.

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület