Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

8 4 8 6

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Hírek

Megtartotta rendkívüli közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség

2017. október 02.

Megtartotta rendkívüli közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség A Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség (BKM PVSZ) 2017. szeptember 21-én Kiskunhalason megtartotta rendkívüli közgyűlését, ahol az új tiszteletbeli elnök megválasztása mellett határozat született az Alapszabály módosításáról.

Részletek  


DAREnet Projekt Nyitó Értekezlet

2017. szeptember 26.

DAREnet Projekt Nyitó Értekezlet A Magyar Polgári Védelmi Szövetség konzorciumi partneri delegációja részt vett a DAREnet H2020- SEC-21–GM-2016/2017 DAnube river region Resilience Exchange Network (Duna folyami régió válaszreagálás tudásanyag csere hálózat) projekt nyitó értekezletén. A rendezvény helye Duna forrásának vízgyűjtő területén a fekete erdőben volt.

Részletek  


Nemzetközi tábor Dombrádon

2017. augusztus 24.

Nemzetközi tábor Dombrádon

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület