Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

4 5 3 8 7

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István ny. tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Hírek

Megtartotta éves Küldöttgyűlését az MPVSZ

2022. május 13.

Megtartotta éves Küldöttgyűlését az MPVSZ A Magyar Polgári Védelmi Szövetség az Alapszabályában foglaltaknak megfelelően 2022-ben is megtartotta az Országos Küldöttgyűlését, melyen értékelte az előző 2021-es évben végzett tevékenységet és kitűzte, elfogadta a jelen naptári év feladatait.

Részletek  


Nemzeti Tűzoltó Emlékhely avatása a Fiumei Úti Sírkertben

2022. május 08.

Nemzeti Tűzoltó Emlékhely avatása a Fiumei Úti Sírkertben A Magyar Tűzoltó Szövetség és a Nemzeti Örökség Intézete szervezésében, a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség, és a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával Nemzeti Tűzoltó Emlékhely avatására került sor 2022. május 07-én a Fiúmei Úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 38/1-es parcellájában.

Részletek  


Rangos elismerések a Magyar Polgári Védelmi Szövetség és tagjai számára

2022. május 03.

Rangos elismerések a Magyar Polgári Védelmi Szövetség és tagjai számára A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon május 2-án 13 órakor került megrendezésre a katasztrófavédelem központi tűzoltónapi ünnepsége. A rendezvényen kerültek átadásra azok a polgári védelmi szakterületi elismerések is, melyeket a március elején még fennálló Covid járványhelyzet nem tett lehetővé a Polgári Védelem Világnapja időszakában. Így a mostani tűzoltónapi ünnepségen miniszteri és főigazgatói elismeréseket, valamint előléptetésről szóló dokumentumot vehettek át az arra érdemesek.

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület