Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

4 5 6 0

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István ny. tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Hírek

Katasztrófavédelmi előadás a Mindenki Hadtudománya Szabadegyetemen

2020. január 15.

Katasztrófavédelmi előadás a Mindenki Hadtudománya Szabadegyetemen A Magyar Hadtudományi Társaság szervezésében a Stefánia Honvéd Kulturális Központban 2020. január 9-én a Mindenki Hadtudománya Szabadegyetem előadás sorozatában Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy az NKE RTK Katasztrófavédelmi Intézet óraadó egyetemi docense tartott teltházas sikeres előadást „A vörösiszap katasztrófa mentési, helyreállítási, és újjáépítési feladatai” címmel.

Részletek  


Tradicionális évzáró elnökségi ülés fontos célkitűzésekkel

2019. december 26.

Tradicionális évzáró elnökségi ülés fontos célkitűzésekkel Fontos célkitűzések jellemezték a Magyar Polgári Védelmi Szövetség évzáró elnökségi ülését, amelyre 2019. december 18-án tartottak meg. Az ülésen a Magyar Polgári Védelmi Szövetség Országos Elnöksége, a megyei tagszervezetek elnökei, képviselői, valamint a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület elnöksége is részt vett.

Részletek  


Köszönetnyilvánítás a Szövetségnek

2019. december 12.

Köszönetnyilvánítás a Szövetségnek

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület