Choose languge: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

2 0 3 8 1

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Hírek

Értékek megtartása és megújítás

2018. május 11.

Értékek megtartása és megújítás A Magyar Polgári Védelmi Szövetség a jogszabályokban előírtak szerint megtartotta éves küldöttgyűlését amelyre 2018. május 09-én 10.00 óra került sor Budapesten a Katasztrófavédelmi Térségi Oktatási Központ tanácstermében.

Részletek  


Ülésezett a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület

2018. május 11.

Ülésezett a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület 2018. május 09-én a Magyar Polgári Védelmi Tudományos Egyesület beszámoló és tisztújító közgyűlést tartott a Térségi Oktatási Központ tanácstermében, melyet Orovecz István ny. pv. vezérőrnagy, az Egyesület elnökhelyettese nyitott meg.

Részletek  


Köszönőlevél a Magyar Polgári Védelmi Szövetség elnökének

2018. április 23.

Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, Vas Megyei Katasztrófavédelmi igazgató köszönőlevele, az Őrség-Goričko-Raab Mentőcsoport részére, 2018. április 13- 14-én Ivánc és Csákánydoroszló községek területén megtartott nemzeti minősítő gyakorlat megrendezéséhez nyújtott segítségért, támogatásért.

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület