Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

1 3 4 0 6

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István ny. tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Hírek

Adománygyűjtés a horvátországi földrengés áldozatainak

2021. január 16.

Adománygyűjtés a horvátországi földrengés áldozatainak A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és Magyarországi Horvátok Szövetsége gyűjtést indított a horvátországi földrengés károsultjainak. A gyűjtés eredményességéről 2021. január 14-én tartottak sajtótájékoztatót a szervezők és a résztvevők.

Részletek  


A MAGYAR POLGÁRI VÉDELMI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET 10 éves jubileumi megemlékezése

2021. január 14.

A MAGYAR POLGÁRI VÉDELMI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET 10 éves jubileumi megemlékezése

Részletek  


Újabb sikeres gyakorlat a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség támogatásával

2020. december 12.

Újabb sikeres gyakorlat a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség támogatásával Október 17-én, Mélykúton tartotta a jánoshalmai járásban alakult Felső-Bácskai Járási Önkéntes Mentőcsoport éves szintentartó gyakorlatát.

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület