Language: English | Hungarian
Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködési program

FőoldalMagunkrólKözhasznúsági jelentésPV alapfogalmakHírekVeszélyhelyzetekKéptárKapcsolódó JogszabályokMegyei-, városi, térségi szervezetekTudományos EgyesületKépzési anyagokPV SzemlePályázatokImpresszumPartnereinkNorvég Projekt

Látogatók:

5 1 6 1 7

Üdvözöljük a
Magyar Polgári Védelmi Szövetség honlapján

Honlapunk működtetésével azt a célt szeretnénk szolgálni, hogy tájékoztatást adjunk az ide látogató állampolgároknak, a területen dolgozó szakembereknek, az önkormányzatoknak, a tanuló ifjúságnak, a velünk együttműködőknek és a tagszervezeteinkben dogozó kollegáinknak, hogy megismerjék a polgári védelemmel kapcsolatos emberbaráti feladatok ellátását, amelyek a polgári lakosságnak az ellenségeskedések vagy katasztrófák veszélyeitől való megóvására, valamint életben maradási feltételeinek biztosítására irányulnak.

Tájékoztatást adunk továbbá szövetségünk aktuális eseményeiről, tudományos tevékenységünkről és a környezetünkben történt veszélyhelyzetekről.

Dr. habil. Endrődi István ny. tű. ezredes
Magyar Polgári Védelmi Szövetség
Országos Elnöke

Hírek

A Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség nemzetközi nyári tábora Baján

2022. augusztus 02.

A Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség nemzetközi nyári tábora Baján Ez évben június 27-31 között szervezte meg a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség 5 ország ifjúsági csapatainak részvételével a „Barátság” nemzetközi nyári táborát Baján.

Részletek  


Sikeres PhD doktori műhelyvita

2022. június 16.

Sikeres PhD doktori műhelyvita A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskolájában 2022. június 14-én került sor Priváczki-Juhászné Hajdú Zsuzsanna: A katasztrófavédelmi veszélyhelyzet kapcsán a földárja jelenség hatása a belvíz elleni védekezés irányítására című disszertáció tervezetének sikeres nyilvános PhD doktori műhelyvitájára.

Részletek  


Mentési gyakorlat a „Hírös Városban”

2022. június 13.

Mentési gyakorlat a „Hírös Városban” A „Hírös Városban”, Kecskeméten a volt szovjet laktanyában 2022. június 11-én került sor a Híres Vakond Mentőcsoport 2022 évi ismétlő gyakorlatára és a Hírös Rescue Team nemzeti minősítő gyakorlatára a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében, a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség támogatásával.

Részletek  

Hírarchívum


BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Sziklakórház Atombunker Múzeum Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület